Kylätalo Kopsa on Kytökylän yhteisöllisen toiminnan ydin. Suurta yhteistä ponnistusta vaatineen Kopsan remontin tavoitteena olikin lisätä kyläläisten yhteistä tekemistä ja helpottaa kokoontumista omalla kylällä. 2018 keväällä valmistuneessa remontissa tehtiin uusi keittiö ja sosiaalitilat, jotka mahdollistavat tilojen käytön myös juhlatilaisuuksissa.

Kopsalla on pitkä historia, johon voi tarkemmin tutustua Hannu Kyllösen ja Tapio Mäkisen kokoamassa historiikissa.

Kylätalo Kopsa on vapaasti vuokrattavissa yritysten, yhdistysten ja yksityisten järjestämiin tilaisuuksiin. Tilaa salissa on ruokailutilaisuuksissa korkeintaan sadalle hengelle, pelkästään istumapaikkoja saadaan jonkin verran enemmän. Kopsan tunnelma on kotoinen ja perinteikäs. Keittiö on uudenaikainen, toimiva ja valoisa. Kultakeramiikan Taru-astiastoa löytyy reilulle sadalle hengelle.

Kopsaa voi vuokrata joko kokonaan yksityistilaisuuksiin tai vain salia tai keittiötä tarpeidesi mukaan. 100 hengen astiastoa vuokrataan myös, jos se ei ole käytössä Kopsalla. Salissa on mahdollista harrastaa erilaisia pelejä, kuten pingis, sulkapallo, tms. kevyillä palloilla. Ikkunoita ei ole suojattu iskuilta. Pelivälineitä ei vielä ole hankittuna yhteiseen käyttöön. Tällä hetkellä Kopsalla pyörii kansalaisopiston kudontapiiri ja jumppa, seurakunnan lastenkerho, karaokekerho, äijä-ilta sekä naistenilta. Talven aikana on pidetty syntymäpäiväjuhlia, kokouksia ja ruoanvalmistuskurssia.

Kultakeramiikan Taru-astiasto

Kopsan uusi, tilava ja valoisa keittiö.

Ohjeita varauksen tekijälle

Kylätalo Kopsan varauskalenterista voit tarkistaa varaustilanteen ja tehdä itse varauksia. Varauksen voi tehdä myös soittamalla Teresalle p. 0445 137 747 tai Terolle p. 0405 541 175. Tehdäksesi varausta suoraan kalenteriin, sinun tulee ensin rekisteröityä käyttäen sähköpostiosoitettasi ja hyväksyä yhteystietojesi tallennus varausten ylläpitoa varten.

Varataksesi Kopsan kokonaan omaan käyttöösi, sinun on tehtävä erikseen varaus sekä keittiöstä että salista. Tehtyäsi ensimmäisen varauksen voit jatkaa suoraan tekemään uutta varausta. Kun varaus on tehty, kuittaa maksu "maksa Myöhemmin" painikkeella, niin saat maksusta ohjeet sähköpostiisi. Vuokra suoritetaan Kytökylän maamiesseuran tilille viimeistään päivää ennen varauksen alkua. Varauskalenteri lähettää sinulle vahvistussähköpostin, jossa on tarkemmat ohjeet maksusta. Tästä linkistä voit tutustua yhdistyksen tietosuojaselosteeseen.

Kopsalla on sähköinen ovilukko, joka avautuu soittamalla oven puhelinnumeroon puhelimella, joka on valtuutettu avaamaan oven lukon. Ulko-oven vieressä on lista henkilöistä, jotka voivat avata sinulle oven tarvittaessa. Juhlatilaisuuksien järjestäjille tehdään oma valtuutus oven aukaisuun, jolloin pääset sisään soittamalla omalla puhelimellasi oven numeroon.

Kopsan käyttäjät huolehtivat itse omien jälkiensä siivouksesta. Juhlan järjestäjä siivoaa tilan perussiistiksi käytön jälkeen, tarkistaa WC-tilojen ja keittiön ( huomio jääkaapit ) siisteyden. Siivousvälineet löytyvät siivouskomerosta. Jos tila on jätetty siivoamatta juhlan jälkeen, perimme 100€ siivousmaksun jälkisiivouksesta.